Skip links

Vi vil gjerne fortelle deg om litt solcellenyheter fra Askøy Energi.

Vi kjøper overskuddsstrømmen din for 80 øre
Som solcellekunde ønsker vi å informere deg om gode nyheter som vi har lansert. Vi kjøper nå overskuddsstrømmen du selger ut på nettet for 80 øre! Er du strømkunde hos oss vil dette håndteres helt automatisk fra 1. januar 2017.

Vi reduserer prisene på solceller med 10%
Prisene på solceller er raskt synkende og vi har redusert prisene med 10 %, kontakt oss for et godt tilbud.

Smart Strømkontroll
Smart strømkontroll er et unikt produkt som gir deg som kunde god kontroll på eget energiforbruk. Du ser ditt energiforbruk i sanntid. Skrur du på stekovnen vil du se det umiddelbart! Du har full kontroll på hvordan energien i boligen benyttes. Vi lanserer etterhvert også mulighet for styring av enheter hjemme. Les mer om Smart Strømkontroll

Smart Nabolag
I Smart Nabolag vil man kunne dele informasjon om sitt og naboenes strømforbruk og sette fokus på egne strømvaner. Alle får tilgang til den visuelle informasjonen og sanntidsvisning av strømforbruket. Et Smart Nabolag har sannsynligvis en ildsjel som er pådriver og motiverer for felles innsats.

Kundeservice
Vi ønsker fornøyde kunder og er det noe du lurer på så ta kontakt. Vi kan treffes på telefon 56 15 19 33 eller kontakt@askoyenergi.no. Vi har åpent mandag-fredag fra kl. 08.00 – 16.00.