Skip links

Den kalde tiden står foran oss og behovet for strøm øker. Mange av våre kunder henvender seg til oss i disse dager etter å ha blitt besøkt eller oppringt av strømselgere som gir inntrykk av at de har inngått et samarbeid med oss og fremover skal være den som fakturere strøm på vegne av oss.

Sånn er det selvsagt ikke. I år er det faktisk 100 år siden vi «så lyset» her på øyen, og vi håper på 100 år til! Blir du kontaktet av noen som mener noe annet kan du ta det helt med ro, vi skal fremdeles være din lokale strømleverandør.
Du kan når som helst kontakte oss på telefon 56 15 19 33, kontakt@askoyenergi.no eller komme bortom oss på Storebotn 90.

Vi kan også berolige med at strømprisene i vinter ser ut til å havne ut på et relativt behagelig nivå – så er alt regnet godt for noe… Ønsker du forutsigbarhet om vinteren anbefaler vi vår strømavtale Garantikraft. Avtalen følger svingningene i strømprisene, men har en maksprisgaranti om vinteren når du bruker mest strøm.

Nettside av GP Media