Skip links

Solceller er en lønnsom investering!

Nå er det lønnsomt med solceller!

Alle våre solanlegg selges med Smart Solkontroll. Smart Solkontroll er et unikt produkt som gir deg oversikt over din strømproduksjone, hvor mye du selger videre av strøm og god kontroll på ditt eget strømforbruk.

Som Norges største leverandør av solceller til privatmarkedet siden 2015 har vi kontinuerlig fokus på bærekraftige og smarte energiløsninger. Vi har har vært en av de viktigste drivkreftene for at solcellepaneler har fått plass i det norske markedet og i manges bevissthet. Produktene og tjenestene som er utviklet har fått både nasjonal og internasjonal oppmerksomhet.

Les mer om våre solprodukter Send meg tilbud på solceller

Du får støtte på inntil 28.500 kroner ved å ha solcelleanlegg!

Drømmer om å produsere din egen strøm?
Ønsker du en miljøvennlig omlegging av boligens energibruk, eller kanskje du drømmer om å produsere din egen strøm? Da er mulighetene gode for at det vil utløse Enova-støtte. Vi hjelper deg gjerne i gang!

Selve installasjonen av anlegget gir deg 10.000 kroner i støtte. Resten av støtten avhenger av hvor stor kapasitet anlegget har. Du får 1.250 kroner per kW installert effekt, opptil 15 kW. Det betyr at du kan få inntil 28.750 kroner totalt. Du kan få mer penger tilbake hvis du kombinerer el-produksjon med andre energitiltak, som solfangere eller et varmestyringssystem.

Eksempel på støtte fra våre solcellepakker

Solceller_stotte_800x250

Les mer om støtte fra ENOVA

Finn din bolig på SOLKARTET

Solceller_kart_800x250

Finn ditt hus, hytte eller borettslag, se hvordan du kan produsere din egen strøm. Søk og finn beste plassering for solcellepanel. Enovastøtte gjelder for hus og hytter.

Bruk musen for å dra deg frem og tilbake, scroll for å zoome inn og ut – rød er svært egnet, gul er velegnet og blå er lite egnet.

Se dine muligheter i Solkartet Send meg tilbud på solceller

Smart Energi APP

Last ned vår app!

Du har full kontroll på strømforbruk, solproduksjon, faktura, smart nabolag og smart hjem.

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Media