Skip links

Barn og unge 2022: Vinnerne er kåret!

Vi i Askøy Energi deler ut 50.000 kroner – fordelt på fem heldige vinnere i årets «Barn og unge»-konkurranse. Se hvilke lag/foreninger som har gått topps i 2022!

Årets «Barn og unge»-konkurranse er avsluttet – og for en respons! Her er de heldige vinnerne – som hver mottar 10.000 kroner:

• Askøy ungdomslag
• C Dansestudio
• Vestsiden Askøy
• Bark (Barnas Røde Kors)
• Askøy Skolebrass

Årets konkurranse har pågått på Facebook i mai.

Nominasjoner på Facebook har vært en ny vri for gjennomføringen av «Barn og unge», men som har gjort det noe enklere for juryen å få innblikk i de ulike foreningene og det positive arbeidet som gjøres for barn og unge i Askøy og omegn. Og ikke minst flere begrunnelser for hva de ulike foreningene trenger midler til.

– Det var ingen enkel oppgave å kåre vinnerne, fordi det kom inn svært mange gode nominasjoner. Likevel har vi landet på fem ulike vinnere som representerer et bredt spekter av aktivitetstilbud for barn og unge. Vi har tro på at pengene fra oss vil spre glede og positive opplevelser for mange barn og unge i Askøy og omegn, sier Anja Ringnes Nilsen, kommunikasjonsrådgiver i Askøy Energi/Smart Energi.

Vi i Askøy Energi gratulerer vinnerne! Tusen takk til alle som har sendt oss bidrag/nominasjoner på Facebook.

Les også: Alt om «Barn og unge 2022»

Gjennom «Barn og unge» ønsker vi i Askøy Energi å gi tilbake til samfunnet ved å dele av overskuddet vårt i områdene der vi leverer strøm. I tillegg brenner vi for at barn og unge skal utvikle seg, ha sunne aktiviteter – og ha det gøy på fritiden!

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Media