Skip links

Støtte til barn og unge

Støtte til barn og unge i 2022

Vi i Askøy Energi deler hvert år ut midler til fritidsaktiviteter for barn og unge i områdene der vi leverer strøm. Dette fordi vi brenner for at barn og unge skal utvikle seg, ha sunne aktiviteter – og ha det gøy på fritiden!

Vi gjentar Barn og unge-suksessen i 2022, og deler ut kr 10.000,- til fem heldige vinnere!

Barn og unge-støtte tildeles lag og foreninger som tilrettelegger for organiserte fritidstilbud/aktiviteter for barn og unge under 19 år – eksempelvis sport, musikk og teater. De fem vinnerne skal kåres i løpet av mai 2022, og pengene tildeles etter avtale.

Vil du nominere et lag eller forening? Følg med på våre Facebook-sider for å delta i årets Barn og unge-konkurranse – og fortell oss hva laget/foreningen du nominerer trenger kr 10.000,- til!

Barn og unge-vinnere i 2021:

Barn og unge 2022 – formelle kriterier:

  • Foreningen som nomineres må ha tilhørighet til en gruppe, lag, forening eller være organisasjon med eget organisasjonsnummer og tilhørende bankkonto.
  • Enkeltpersoner kan ikke nomineres.
  • Alle nominasjoner skal skje på Askøy Energis Facebookside – under kommentarfeltet i vårt innlegg. Vi mottar ikke nominasjoner per epost. Retningslinjene i innlegget må følges.
  • Foreninger med fokus på miljø og bærekraft prioriteres!
  • Det forutsettes at Askøy Energi har mulighet til å produsere innhold om laget/foreningen som mottar Barn og unge-støtte i våre sosiale kanaler.
  • Frist for deltakelse: 31. mai 2022.
Barn og unge

VIKTIG STØTTE: Askøy Energi deler hvert år ut Barn og unge-støtte i områdene der vi leverer strøm. I 2022 deler vi ut 50.000 kroner, fordelt på fem lag/foreninger.

Lykke til!

Nettside av GP Media