Skip links

Sammen blir vi bedre!

Om oss

I Askøy Energi jobber vi hver dag for at strøm skal være enkelt og miljøvennlig for deg som kunde. Vi er et gammelt selskap som hele tiden har fokus på å bevare de gode tradisjonene samtidig som vi fornyer oss.

I Askøy Energi jobber vi hver dag for at strøm skal være enkelt og miljøvennlig for deg som kunde.

Vi er et gammelt selskap som hver dag forsøker å bevare de gode tradisjonene samtidig som vi fornyer oss. 24. desember 2017 var det akkurat 100 år siden lyset ble tent på Askøy og vi ønsker å være din lokale strømleverandør i ytterligere 100 år.

Vi tror på det nære i form av å bidra til lokal næringsutvikling, lokale arbeidsplasser og støtter hvert år en rekke tiltak rettet spesielt mot barn og unge.

Om du ønsker å kjøpe strøm, produsere din egen, ta i bruk smarthus-løsninger eller energieffektivisere huset ditt ønsker vi at du skal kunne bruke oss som en god sparringspartner og energirådgiver.

Vi samarbeider tett med vårt søsterselskap Smart Energi som har vunnet blant annet priser for «Årets lokale klimatiltak» på Zerokonferansen og «Enovas innovasjonspris» for å ha gjort deltagelse i det grønne skiftet enkelt for de tusen hjem.

Utfordre oss gjerne eller kom innom oss på Storebotn 90 for en prat.

Sammen blir vi bedre!

Smart Energi APP

Last ned vår app!

Du har full kontroll på strømforbruk, solproduksjon, faktura, smart nabolag og smart hjem.

Askøy Energi på Facebook

Nettside av GP Media