Skip links

Produser din egen strøm i dag

Lavere energikostnader

Er du nysgjerrig på mulighetene til å produsere egen strøm? Kanskje selge overskuddsstrøm tilbake til nettet eller til dine naboer? Du er ikke alene, vi har sørget for at stadig flere husstander i dag er probrukere – det vil si at de både produserer og forbruker strøm.  Det er lønnsomt – og det føles godt!

Jeg ønsker ha tilbud på solceller
  • Selvforsynt av strøm i deler av året
  • Salg av oversskuddsstrøm
  • Enova-støtte
  • Styringssystemer

 

Med solcelleanlegg på taket, kan du bli selvforsynt av strøm i deler av året. Du kan du i tillegg eventuell overskuddsproduksjon tilbake til nettet og til dine naboer gjennom vårt populære konsept Smarte nabolag.

Strøm du produserer selv slipper du å betale nettleie og avgifter på. Det er også gode støtteordninger gjennom Enova, og vi hjelper hjerne til med søknaden (vi har lang erfaring på dette området).

Før du kan komme i gang med egen produksjon, er det imidlertid mange hensyn å ta: Hvor egnet er boligen og eiendommen for solcellepaneler? Hvilket anlegg gir mest effekt?  Hva må avklares  av tekniske og økonomiske forhold rundt tilknytning av produksjonsanlegget til strømnettet osv.

Men det er ingen grunn til å gi opp før du har kommet i gang! Vi er en ledende aktør innen solenergi, og kan bistå med alt fra befaring til ferdigstillelse og igangsetting.

Alle som monterer denne type solcelleanlegg må koble anlegget til strømnettet for å kunne bli en Plusskunde. Les mer om hva det vil si å være Plusskunde her! Plusskundeavtale forutsetter at du har en AMS strømmåler, dette hjelper vi deg å bestille hvis du ikke har.

Inkludert i våre solcellepakker er Smart Solkontroll som  blant annet gir deg mulighet til å selge din overskuddsproduksjon tilbake til oss til landets beste pris.Vi har gode løsninger på web og app for at du skal få maksimal glede av investeringen din.

Våre styringssystemer og  gode løsninger på web og app bidrar til at du får maksimal glede av investeringen din.

Ønsker du mer informasjon eller en uforpliktende og hyggelig prat, ikke nøl med å ta kontakt!

Smart Energi APP

Last ned vår app!

Du har full kontroll på strømforbruk, solproduksjon, faktura, smart nabolag og smart hjem.

Nettside av GP Media